Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Kapcsolatépítés | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Kapcsolatépítés

Szerző: HA

A külpiacok meghódításához, az új üzleti partnerek felkutatásához szükséges információk legnagyobb része ma már bárki számára elérhető az interneten. A személyes kapcsolatokat azonban a legaprólékosabb weblap sem pótolhatja. Az MKIK rendszeresen szervez kapcsolatépítő (networking) rendezvényeket, amelyekről a Külpiaci Divízió nyitó oldalán adunk naprakész tájékoztatást.

 

Egyes, kiemelten fontos külpiacokat az MKIK-n belül működő viszonylati tagozatok és a partnerszervezeteinkkel létrehozott vegyes kamarák segítségével is igyekszünk jobban megismerhetővé tenni. A viszonylati tagozatok nemzetközi munkánk gerincét alkotják, ezért ezeket külön menüpontban, kiemelten is felsoroljuk. Tekintse át a baloldali menüsorban a  tagozatok és a vegyes kamarák listáját, és ha Ön ezeket a partnerországokat fontosnak tartja vállalkozása szempontjából, jelezze belépési szándékát a csatolt nyomtatványokon.

 

A Kamara brüsszeli képviselete elsősorban a vállalkozások érdekképviseleténél, érdekérvényesítésénél segíthet, folyamatosan figyeli az EU szabályalkotását, s az új rendelkezésekről, változásokról a honlap segítségével ad tájékoztatást a vállalkozói körnek.

 

Az aktív külpiaci jelenléthez az is szükséges, hogy az Ön vállalkozása is „látható” legyen a külföldről üzleti kapcsolatokat keresők számára. Éljen a Kamara által felkínált ingyenes lehetőséggel, és szerepeltesse adatait, ajánlatát a Kamara Export Directoryjában, amelyet a külföldi érdeklődők szabadon böngészhetnek. Kattintson ide, és töltse ki az Export Directory adatlapját.