Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Jelentkezés a Tagozatba | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Jelentkezés a Tagozatba

Szerző: Pintér Vince | 2015. március 3.

 

Tisztelt Cégvezető, Vállalkozó!

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége 1998-ban a bilaterális gazdasági kapcsolatok fejlesztése céljából önálló jogalanyisággal nem rendelkező tagozatok létesítését határozta el.

A 2000november óta bevezetett önkéntes kamarai tagság arra késztet bennünket, hogy újra szervezzük tevékenységünket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar–Román Tagozatán belülis, melynek megszervezésével és gesztori teendőinek ellátásával a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége a Békés Megyei Kereskedelmi kamarát bízta meg.

 

A Magyar – Román Tagozat létrehozásának célja az adott relációban tevékenykedő magyar vállalkozások működésének támogatása, a kétoldalú gazdasági együttműködés fejlesztése, kapcsolattartás a román kamarai partnerszervezettel s intézményeivel.

 

A Tagozat feladata, hogy közreműködjön üzletfelek felkutatásában, kapcsolatok létrehozásában, ösztönözze a gazdasági együttműködést. Segítse elő a kis és középvállalkozások külkereskedelmi kapcsolatainak fejlődését az export növelése és kooperációk létesítése érdekében, valamint tájékoztatást nyújtson a román piac helyzetéről, fejlődési tendenciáiról.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar-Román Tagozat célja, hogy a román relációval kapcsolatos tevékenységekben továbbra is aktív szerepet vállaljon.

 

Arra kérem Önt, amennyiben kapcsolatépítés, külpiaci tevékenység, üzletember találkozók, kiállításokon való részvétel, információk magyar és külföldi kamarák tagjai között, emellett a létrehozott adatbázisunk adta lehetőséggel a jövőben is élni kíván, kérjük töltse ki a mellékelt jelentkezési nyomtatványt és szíveskedjen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar – Román Tagozat címére eljuttatni. Kapcsolattartó személy, Rák János Zoltán, tagozati titkár: elérhetősége a fenti címek mellett a +36 20 9 394-696, vagy, janos.rak@bmkik.hu-e-mail cím.

 

Békéscsaba, 2015.


Tisztelettel:

 

Dr. Orosz Tivadar

Elnök