Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Industry Day szakmai nyílt nap az Amerikai Nagykövetségen | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Industry Day szakmai nyílt nap az Amerikai Nagykövetségen

Szerző: BM | 2018. április 16.

2018. április 24-én az Amerikai Nagykövetség „Industry Day” szakmai nyílt napot szervez. Az eseményen a nagykövetségi közbeszerzés folyamatát és feltételrendszerét, valamint a különböző szerződésformákat mutatják be.

 

Az Amerikai Nagykövetség megrendelőként folyamatosan jelen van a magyarországi piacon, a működtetéséhez szükséges termékek és szolgáltatások beszállítóit keresve. Saját tulajdonú és bérelt ingatlanokkal, iroda- és lakóépületekkel illetve berendezésekkel, valamint személy- és tehergépjárművekkel rendelkezik, amelyek állandó eszköz- és karbantartásigényt vonnak maguk után. Ezeknek a közbeszerzését a nagykövetség gazdasági osztályán működő beszerzési csoport magyar munkatársai intézik, kinevezett amerikai és magyar szerződéskötő tisztviselők irányítása mellett.

 

A szakmai nyílt nap célja, hogy az érdeklődők megismerhessék az Amerikai Egyesült Államoknak a budapesti nagykövetségre is érvényes szövetségi közbeszerzési szabályzatát, a különféle szerződési lehetőségeket és ügymeneteket. A szabályzatok és szerződések hivatalos nyelve az angol, de jelenleg folyamatban van egy magyar nyelvű ismertető anyag összeállítása, ami segíteni hivatott az angol nyelvű dokumentációk megértését. Ezt terv szerint két napon belül kiküldik az érdeklődőknek, hogy április 20-ig feltehessék a kérdéseiket, amelyeket a szakmai napon lesz lehetőség átbeszélni.

 

A jelentkezéshez és a nagykövetségi belépési engedélyhez legkésőbb április 20-án kell megküldeni  a részt venni szándékozók következő adatait: név, cégnév, telefonszám, igazolványszám. Gépjárművel behajtani a nagykövetségre nem lesz lehetőség. A beléptetést a nagykövetség biztonsági őrsége végzi. Elektronikai eszközöket (telefon, fényképezőgép, hangrögzítő, laptop, tablet, stb.) valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket a nagykövetség területére nem lehet bevinni, ezek a beléptető helyiségben megőrzésre kerülnek.

 

Az aktuális ajánlattételi felhívások a nagyságrendileg 15 000 USD és 100 000 USD közötti értékű közbeszerzésekről a nagykövetség honlapján, a következő címen találhatóak:  https://hu.usembassy.gov/embassy/budapest/procurement/.

 

Helyszín: Amerikai Nagykövetség, 1054 Budapest, Szabadság tér 12.

 

Időpont: 2018. április 24-én, 10.00-12.00 óráig.

 

Regisztráció és bővebb információ: a  budapestbids@state.gov e-mail címen.

 

Jelentkezési határidő: 2018. április 20.

 

Kapcsolattartó: Krechnyák Ágnes, tel. +36-1-475-4067 vagy +36-30-280-9619, Gulyás Zsolt,  +36-1-475-4470 vagy +36-30-297-8231.