Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Bemutatkozás | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Bemutatkozás

 

Kedves Látogatónk!

 

Örömmel üdvözöljük a Magyar-Kínai Tagozat oldalán. Reményeink szerint a honlapunkon való böngészés tartalmas időtöltést kínál mindenkinek: a kínai érdekeltségű cégeket és a Kína iránt érdeklődőket is hasznos és rendszeresen frissülő információkkal várjuk.

  

Megalakulásunkkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magyar vállalatok részvételét hatékonyabbá tegyük a kínai piacon. Segítségünkkel több hazai cég vetette meg lábát az ázsiai országban, számos rendezvény kerül megszervezésre a Tagozat keretein belül; többek között üzletember találkozók, tájékoztató fórumok, tagozati ülések, továbbá rendszeresen szervezünk üzleti delegációkat Kínába. Különféle kínai rendezvények szervezésében és promóciójában más hazai és kínai szervezetekkel is együttműködünk. A kínai társszervezeteinkkel (CCPIT-China Council for the Promotion and International Trade, All China Federation of Industry and Commerce) 2006-ban aláírt együttműködési megállapodások által tovább bővítettük kétoldalú kapcsolatrendszerünket.

  

A Tagozat tagjai számára havonta megküldött hírlevél igyekszik a legfrissebb tájékoztatást nyújtani Kína gazdasági, társadalmi, bel és külpolitikai valamint kulturális eseményeiről, valamint a magyar-kínai reláció legfontosabb újdonságairól.

  

Weboldalunk létrehozásának kettős célja van: egyrészt a Tagozat életének, munkájának jobb megismertetetése az érdeklődőkkel, másrészt a Kínával kapcsolatos információk összefogása. Az ismeretterjesztés mellett az üzletembereknek egy praktikus eseménynaptárt kínálunk. Reméljük, hogy hasznosnak találják a kínai vásárokat összegyűjtő oldalunkat is.

  

Eredményes időtöltést kíván,

  

Nádasi Tamás elnök

Forintos Róbert társelnök