Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Bemutatkozás | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Bemutatkozás

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Mongol Tagozata 2013. október 8-án alakult meg.

 

A Tagozat célja, hogy a magyar és a mongol cégek közötti kétoldalú gazdasági együttműködéseket erősítse, valamint a mongol piac iránt érdeklődő magyar vállalkozások mongol piacon való eredményes megjelenését támogassa.

Ennek érdekében üzletember-találkozókat, információs fórumokat, kiutazó üzleti delegációkat szervezünk Mongóliába.

 

A Tagozat jó kapcsolatot ápol hazai és mongol társszervezetekkel, amelyekkel szoros együttműködésben szervezi és bonyolítja le programjait.

 

A Tagozat munkáját támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Mongol Nemzeti Kereskedelmi és Iparkamara által 1995-ben aláírt Együttműködési Megállapodás, melyet 2013-ban megújítottak.

 

A Tagozat tagja lehet bármely, Magyarországon bejegyzett, kamarai regisztrációval rendelkező jogi személy, aki a Tagozat honlapján is megtalálható kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatot a Tagozat titkára részére megküldi.

 

A tagok a Tagozat által nyújtott szolgáltatásokért évente 20.000 Ft +ÁFA működési hozzájárulást fizetnek, melyből a kereskedelmi és iparkamarák tagjai (kizárólag az MKIK kamarai hálózatának tagjai), valamint azok a cégek, melyek az MKIK által alapított valamely bilaterális tagozatba működési hozzájárulást fizetnek, 100% kedvezményt kapnak.