Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Bemutatkozás | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Bemutatkozás

Szerző: Leimeter Ilona|

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az élénk vállalkozói érdeklődésre reagálva 2012. augusztus 29-én 45 magyar vállalkozás részvételével megalapította a Magyar-Kazah Tagozatot. Az elnöki tisztséget Fasimon Sándor, a MOL Nyrt. ügyvezető igazgatója tölti be.

 

Az MKIK Magyar-Kazah Tagozatának célja, hogy szervezett keretek között, intézményesített formában segítse a magyar-kazah kapcsolatok fejlődését, különösen a kis- és középvállalkozások exportját és a kazah piaci pozíciójának erősítését. Kiemelt feladatnak tekintjük az üzleti lehetőségek bővítését, melynek érdekében üzletember-találkozókat, tájékoztató fórumokat, üzleti delegációkat szervezünk, és igyekszünk információkkal segíteni a hozzánk forduló cégeket.

 

A Tagozat tagja lehet bármely, Magyarországon bejegyzett, a kamarai regisztrációval rendelkező jogi személy, aki a Tagozat honlapján is megtalálható kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatát a tagozati titkára részére megküldi.

 

A tagok a Tagozat által nyújtott szolgáltatásokért évente 20.000 Ft +ÁFA működési hozzájárulást fizetnek, melyből a kereskedelmi és iparkamarák tagjai (kizárólag az MKIK kamarai hálózatának tagjai), valamint azok a cégek, melyek az MKIK által alapított valamely bilaterális tagozatba működési hozzájárulást fizetnek, 100% kedvezményt kapnak.