Magyar English Híreink (RSS 2.0)

Üdvözöljük a

Pályázati kiírás a „Kutatók Éjszakája” megszervezését lebonyolító szervezetek számára | MKIK

honlapján!

-

Tagozataink

Pályázati kiírás a „Kutatók Éjszakája” megszervezését lebonyolító szervezetek számára

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. március 8.

 

A pályázati kiírás célja a „Kutatók éjszakája” programsorozat szervezésében résztvevő szervezetek támogatása. A rendezvénysorozat célja, hogy előmozdítsa a nagyközönség és a kutatók közti találkozást, és felkeltse a fiatalok tudományok és tudományos pályák iránti érdeklődést.

 

A pályázaton elnyert pénzügyi támogatás felhasználható a rendezvényt megelőző figyelemfelkeltő kampány, az éjszakai program, valamint a rendezvény utólagos értékelésének finanszírozásához. A projektjavaslatoknak rendelkezniük kell legalább egy európai sarokponttal. A tevékenységeket a kutatók aktív bevonásával kell végrehajtani.

 

Támogatható pályázók: Bármely jogi személyiséggel rendelkező szervezet (nonprofit szervezetek, nem-kormányzati szervek, egyetemek stb.) A kiírás költségvetése 8 millió euró. A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. március 8.

 

A részletes pályázati útmutató az alábbi honlapon érhető el: http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/53-msca-night-2014.html

 

A magyarországi Nemzeti Kapcsolattartó Pont (NCP) a Nemzeti Innovációs Hivatal. Kapcsolattartó személy: Boros Ilona (e-mail: ilona.boros@nih.gov.hu, Tel: +36 1 484 2534).